Recept uit Aan tafel met Verdi:
I. Ohlbaum
We hebben één boek van I. Ohlbaum waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van I. Ohlbaum? Registreren is gratis!
Boeken van I. Ohlbaum
Recepten van I. Ohlbaum
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Piadina (ongedesemd brood)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, reuzel, tarwemeel, water, zuiveringszout en zout
- Soort:
- brood en broodgerecht
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Asparagi alla parmigiana (asperges met parmezaanse kaas)
- Ingrediënten:
- groene asperge en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / samengestelde boter
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Cotechino con lenticchie (Gekookte worst met linzen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cotechinoworst, linzen, olijfolie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sbrisulona parmese (Kruimeltaart uit Parma)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, hazelnoten en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Sformatino di Parmigiano (Parmezaanse kaastimbaaltjes)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, truffel en volle melk
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kaas
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Tortelloni alla zucca (Pompoentortelli)
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen, salieblaadjes en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sugo alla panna (Roomsaus)
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Pastadeeg, basisrecept
- Ingrediënten:
- ei, eidooier, olijfolie en tarwebloem
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Pisarei e faso (Bloemknoedeltjes met witte bonen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, borlottibonen, boter, broodkruim, knoflook, melk, parmezaanse kaas, spek, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa rossa calda (Warme rode saus)
- Ingrediënten:
- chilipeper, gele paprika, olijfolie, rode paprika, tomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Ravioli alla Genovese (Ravioli uit Genua(
- Ingrediënten:
- basilicum, boragie, boter, ei, gedroogde marjolein, kalfsbraadworst, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfszwezerik, marjoleinblad, oud brood, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie en snijbietbladeren
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon / pasta/noodles
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette alla milanese (Milanese koteletten)
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, kalfskotelet en wit broodkruim
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Polpettone dei preti (Priestergehakt)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, braadworst, broodkruim, melk, mortadella, parmaham, parmezaanse kaas, ui, varkensgehakt, varkensnet en wortelen
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Coniglio al balsamico tradizionale die Modena (Konijn met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, jeneverbessen, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie en salieblaadjes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild en gevogelte
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Patate fritte con aglio e rosmarino (Gebakken aardappel met knoflook en rozemarijn)
- Ingrediënten:
- knoflook, olijfolie, rozemarijn en vastkokende aardappel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- aardappelgerecht
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Costolette alla bolognese (kalfsschnitzels a la Bolognese)
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Spongata (Kersttaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette di maiale brasate con salvia e pomodoro alla modenese (Gestoofde varkenskarbonade met salie en tomaten a la Modena)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haaskarbonade, plantaardige olie, salieblaadjes en tomaten
- Keuken:
- Italiaans