E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Aan tafel met Verdi

de passie voor muziek de kunst van het genieten

Een boek van E.G. Baur en I. Ohlbaum

We hebben 59 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Aan tafel met Verdi, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit boek opent de deur van het huis waarin Giuseppe Verdi vijftig jaar woonde en samen met zijn Giuseppina een gastvrijeid bood waarvan elk mens droomt: Sant’ Agata. Op dit landgoed in de buurt van Parma werd de menukaart afgestemd op de Emiliaanse streek-keuken, die kenners als de veelzijdigste van Italie beschouwen.

Hier ontmoet de lezer de prachtige mens Verdi, zijn intieme vrienden en beroemde zangers, hier krijgt hij de smaak van diens vaderland te pakken en ontdekt hij de melancholieke schoonheid ervan. Een onweerstaanbare verleiding om aan te schuiven aan de mooie ongekunstelde tafel van Verdi.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Aan tafel met Verdi

Een greep uit de 59 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Spongata (Kersttaart)

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Bollito misto (Vleespannetje)

Ingrediënten:
cotechinoworst, kalfsfricandeau, kalfskop, nootmuskaat, ossenstaart, prei, rundermergpijpjes, runderstoofvlees, rundertong, savooiekool, schenkel, soepkip, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Verdure alla primavera (Lentegroente)

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bosuien, boter, broccoli, citroensap, groene asperges, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peultjes en tomaten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Toon alle 59 recepten in dit boek