Celia Brooks Brown

We hebben 2 boeken van Celia Brooks Brown waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Celia Brooks Brown? Registreren is gratis!

Boeken van Celia Brooks Brown

Recepten van Celia Brooks Brown

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise koolsla

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bijgerecht / basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, limoen en zeezout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Linzensoep met kokos en spinazie

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:

Pesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Wortelcake met olijfolie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Mexicaanse gazpacho

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, gele paprika, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, komkommer, limoensap, mild chilipoeder, rode ui, tomaat, tomatensap, verse koriander en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Turkse gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Quesadilla´s

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, bosui, champignon, cheddar, courgette, crème fraîche, feta, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, paprika, pintobonen, refried beans, rode chilipeper, tomaat, verse koriander, yoghurt, zoetzure jalapenopeper, zonnebloemolie en zwarte olijven

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Polentaballetjes met paddestoelenvulling

Ingrediënten:
champignon, ei, gedroogde porcini, polenta, roomkaas, sesamzaad, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Toscaanse panzanella

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, gele paprika, grof zeezout, kappertjes, knoflook, pomodoritomaat, rode paprika, rodewijnazijn, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zwarte olijven

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Muffins met vruchten en noten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn zeezout, gedroogde vruchten, magere yoghurt, noten, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise geglaceerde groentespiezen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, champignon, chilipeper, courgette, djeroek poeroetblaadjes, donkere sojasaus, gele paprika, knoflook, kokoscrème, limoen, mango, rijstazijn, rode paprika, rode thaise chilipeper, rode ui, sereh, tomatenpuree en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Alle recepten van Celia Brooks Brown