Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, beleg naar keuze, bloem, boter, ei, hüttenkäse, melk, suiker en zeezout
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, fruitige extra vergine olijfolie en knoflook
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: gorgonzola, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie
Keuken: Maleisisch
Soort: curry / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, blauwe bessen, blauwe druiven, champagne en fijne suiker
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijn zeezout, maanzaad, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, japanse ingelegde gember, japanse sojasaus, komkommer, mirin, nori, paprika, rijstazijn, sesamzaad, sushirijst, wasabipasta en zout
Keuken: Japans
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn zeezout, gedroogde vruchten, magere yoghurt, noten, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: ciderazijn, golden syrup, rode chilipeper en sojasaus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, portobellopaddestoelen, tomaat, truffelolie, ui, verse bascilium, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, laurierblad, limabonen, port, prei, rode chilipeper, sojasaus, suiker, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witlof en zeezout
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, melk, boter, slagroom en witte chocolade
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bloemtortilla's, cheddarkaas, dikke yoghurt, ei, guacamole, melk, mild chilipoeder, olijfolie, oregano, pintobonen uit blik, refried beans, salsa naar keuze, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Amerikaans
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, djeroek poeroetblaadjes, fijne suiker, gekarameliseerde pinda, gemberwortel, kokosmelk, melk, rode chilipeper en sereh
Keuken: Thais
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloemtortilla, bruine rum, champignon, chilivlokken, courgette, crème fraîche, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, guacamole, haloumi, knoflook, komijnzaad, limoen, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, salsa naar keuze, suiker, tempeh, verse koriander, wittewijnazijn en zure room
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: aubergine, citroensap, dikke yoghurt, knoflook, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: saus/dressing/jus / barbecue/grill / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003