Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: agar-agar, blauwe bessen, blauwe druiven, champagne en fijne suiker
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: courgette, olijfolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, fetakaas, filodeeg, komijnzaad, boter en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Thais
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: inmaakvocht, tomaten uit blik, ui, verse koriander, zeezout en zoetzure jalapenopeper
Keuken: Mexicaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cheddar, gruyerekaas en melk
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, courgette, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, verse rozemarijn en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ciabatta, citroensap, fruitige olijfolie, granny smith appel, knoflook, madera, mascarpone, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorgeweekte stokvis, wilde paddestoelen en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, chilipeper, knoflook, limoensap, tomaat, ui, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chilipasta, kokoscrème en limoensap
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelgnocchi, knoflook, korianderzaad, olijfolie, rode chilipeper, sjalot, versgemalen zwarte peper, zeezout en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, melk, boter, slagroom en witte chocolade
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: bakpoeder, blauwe bessen, bloem, ei, fijn zeezout, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, chilipeper, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel, melk en rode paprika
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, knoflook, madera, portobellopaddestoelen, shiitake, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basmatirijst, chilipeper, courgette, dikke yoghurt, fenegriekzaad, gemalen kurkuma, gemberwortel, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mangochutney, kokosmelk, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, suiker, tomaat, tomaten uit blik, verse koriander, zeezout en zoete aardappel
Keuken: Indiaas
Soort: curry / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipeper, limoensap, maïskorrels, rode ui, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: arboriorijst, balsamicoazijn, broodkruim, bruine basterdsuiker, courgette, fontina, knoflook, mozzarellakaas, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / rijst / vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, champignon, chilipeper, courgette, djeroek poeroetblaadjes, donkere sojasaus, gele paprika, knoflook, kokoscrème, limoen, mango, rijstazijn, rode paprika, rode thaise chilipeper, rode ui, sereh, tomatenpuree en zonnebloemolie
Keuken: Thais
Soort: barbecue/grill / vegetarisch / groente
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003