Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, laurierblad, limabonen, port, prei, rode chilipeper, sojasaus, suiker, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witlof en zeezout
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: courgette, olijfolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, cayennepeper, champignon, filodeeg, gemalen korianderzaad, gemberwortel, kaneelpoeder, kastanje, knoflook, madera, marmelade, olijfolie, spinazie, tomaat in blik, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroenrasp, crème fraîche, kappertjes, krielaardappeltjes, magere yoghurt, saffraandraadjes, verse bieslook, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chilipasta, kokoscrème en limoensap
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten uit blik, ui en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, gerookte kaas, melk en zeezout
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: gorgonzola, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, grof zeezout, knoflook, olijfolie, peper en suiker
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, ei, gedroogde porcini, polenta, roomkaas, sesamzaad, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: aubergine, basmatirijst, chilipeper, courgette, dikke yoghurt, fenegriekzaad, gemalen kurkuma, gemberwortel, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mangochutney, kokosmelk, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, suiker, tomaat, tomaten uit blik, verse koriander, zeezout en zoete aardappel
Keuken: Indiaas
Soort: curry / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: dikke yoghurt, donkere sojasaus, mayonaise en sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: inmaakvocht, tomaten uit blik, ui, verse koriander, zeezout en zoetzure jalapenopeper
Keuken: Mexicaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, djeroek poeroetblaadjes, fijne suiker, gekarameliseerde pinda, gemberwortel, kokosmelk, melk, rode chilipeper en sereh
Keuken: Thais
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, bruine basterdsuiker, gedroogde vruchten, ingelegde gember, havermout, honing, kokos en noten
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout
Soort: koek en gebak
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003