Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: courgette, olijfolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bloemtortilla, bosui, champignon, cheddar, courgette, crème fraîche, feta, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, paprika, pintobonen, refried beans, rode chilipeper, tomaat, verse koriander, yoghurt, zoetzure jalapenopeper, zonnebloemolie en zwarte olijven
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, gerookte kaas, melk en zeezout
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpoeder, honing, kaneel, magere yoghurt, tarwekiemen, vruchten en vruchtensap
Soort: smoothie/milkshake / fruit / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: ei, olijfolie, parmezaanse kaas, romeinse sla, vegetarische worcestersaus, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, witbrood, witte wijnazijn en zeezout
Keuken: Mediterraans / Amerikaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, fruitige extra vergine olijfolie en knoflook
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroen, dadels, dikke yoghurt, gemalen kaneel, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oranjebloesemwater, pijnboompitten, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Turks
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, djeroek poeroetblaadjes, fijne suiker, gekarameliseerde pinda, gemberwortel, kokosmelk, melk, rode chilipeper en sereh
Keuken: Thais
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: balsamicoazijn, donkere sojasaus en sesamolie
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, citroensap, gemalen komijn, griekse yoghurt, jonge spinazie, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, broccoli, donkere sojasaus, eiernoedels, jonge paksoi, knoflook, maïzena, mirin, prei, sake, sesamzaad, shiitake, suiker, tahoe, venkelknol en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, dikke yoghurt, gemberwortel, knoflook, lichte sojasaus, limoensap en rode chilipeper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipeper, limoensap, rode ui, tomaat, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: agar-agar, blauwe bessen, blauwe druiven, champagne en fijne suiker
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Thais
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: boter, groentebouillon, laurierblad, limabonen, port, prei, rode chilipeper, sojasaus, suiker, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, witlof en zeezout
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, gorgonzola, kappertjes, knoflook, olijfolie, polenta, pomodori, rode paprika, rucola, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ahornsiroop, bakpoeder, bloem, ei, melk, boter, suiker en zeezout
Keuken: Amerikaans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basmatirijst, chilipeper, courgette, dikke yoghurt, fenegriekzaad, gemalen kurkuma, gemberwortel, kardemomzaad, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mangochutney, kokosmelk, plantaardige olie, rode paprika, rode ui, suiker, tomaat, tomaten uit blik, verse koriander, zeezout en zoete aardappel
Keuken: Indiaas
Soort: curry / barbecue/grill / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003