Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie
Keuken: Thais
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, melk, boter, slagroom en witte chocolade
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: champignon, cheddar, gruyère, olijfolie, boter, suiker, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witbrood en zeezout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, noten, olijfolie, paprikapoeder, sesamzaad, suiker, tabasco en zaden
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: champignon, citroensap, gemalen komijn, griekse yoghurt, jonge spinazie, kikkererwten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: groene chilipeper, limoensap, rode ui, tomaat, verse koriander en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ciabatta, citroensap, fruitige olijfolie, granny smith appel, knoflook, madera, mascarpone, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorgeweekte stokvis, wilde paddestoelen en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bulgur, citroen, fetakaas, gemberwortel, knoflook, olijfolie, paprika, sumak, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Ingrediënten: avocado, limoen en zeezout
Keuken: Mexicaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel en melk
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroenrasp, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hazelnoot, kaneelstokje, krenten, kruidnagel, nootmuskaat, oranjebloesemwater, peer, rode wijn, rozijn, sinaasappelsap, suiker, vanillestokje en zeezout
Soort: fruit
Ingrediënten: bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie
Keuken: Maleisisch
Soort: curry / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, fruitige extra vergine olijfolie en knoflook
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: inmaakvocht, tomaten uit blik, ui, verse koriander, zeezout en zoetzure jalapenopeper
Keuken: Mexicaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bloemtortilla, bosui, champignon, cheddar, courgette, crème fraîche, feta, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, paprika, pintobonen, refried beans, rode chilipeper, tomaat, verse koriander, yoghurt, zoetzure jalapenopeper, zonnebloemolie en zwarte olijven
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, fijne suiker, gemalen kaneel, gemalen kardemom, mascarpone, olijfolie, boter, pecannoten, poedersuiker, vanille-essence, wortel en zeezout
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: balsamicoazijn, ciabatta, fruitige olijfolie, knoflook, pomodoritomaat, suiker, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bier, boter, brood, cheddar, ei, mosterd, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Brits
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, fetakaas, filodeeg, komijnzaad, boter en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003