Nieuw vegetarisch koken
75 tongstrelende recepten
We hebben 86 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Nieuw vegetarisch koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In ‘Nieuw vegetarisch koken’ geeft de jonge kok Celia Brooks Brown een vernieuwende en verfrissende kijk op vleesvrij koken. Of het nu voor een snelle doordeweekse lunch, een snack of een geraffineerde maaltijd is. Nieuw vegetarisch koken heeft voor elke gelegenheid een heerlijk recept. Celia Brooks Brown heeft zich hierbij laten inspireren door de Aziatische, Midden-Oosterse en mediterrane keukens.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Nieuw vegetarisch koken
Een greep uit de 86 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakpoeder, blauwe masa harina, boter, cheddar, gerookte chilipepers, groentebouillon, maïsblad, monterey jack kaas, polenta, refried beans, salsa naar keuze en witte rijst
Keuken: Mexicaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelpoeder, honing, kaneel, magere yoghurt, tarwekiemen, vruchten en vruchtensap
Soort: smoothie/milkshake / fruit / vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: balsamicoazijn, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten uit blik, ui en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, blauwe bessen, bloem, ei, fijn zeezout, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: groene bladgroenten, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: avocado, bloemtortilla, bosui, champignon, cheddar, courgette, crème fraîche, feta, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, paprika, pintobonen, refried beans, rode chilipeper, tomaat, verse koriander, yoghurt, zoetzure jalapenopeper, zonnebloemolie en zwarte olijven
Keuken: Mexicaans
Soort: tortilla / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: ciabatta, fruitige extra vergine olijfolie en knoflook
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, fijn zeezout, gedroogde vruchten, magere yoghurt, noten, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus
Keuken: Indonesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ciabatta, citroensap, fruitige olijfolie, granny smith appel, knoflook, madera, mascarpone, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorgeweekte stokvis, wilde paddestoelen en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, dikke yoghurt, knoflook, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: saus/dressing/jus / barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, chilipeper, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, grove polenta, maïskorrels, maïsmeel, melk en rode paprika
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bocconcini, kerstomaat, olijfolie, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: mozzarella, olijfolie, portobellopaddestoelen, tomaat, truffelolie, ui, verse bascilium, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: dikke yoghurt, donkere sojasaus, mayonaise en sesamzaad
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroenrasp, fetakaas, filodeeg, komijnzaad, boter en verse munt
Keuken: Mediterraans
Soort: hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: amarettikoekjes, melk, boter, slagroom en witte chocolade
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, balsamicoazijn, broodkruim, bruine basterdsuiker, courgette, fontina, knoflook, mozzarellakaas, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / rijst / vegetarisch
Toon alle 86 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789055019007
ISBN10
9055019003