Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoet-zuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, ei, groene paprika, knoflook, lichte sojasaus, mager buikspek, maïsolie, maïzena, saus voor zoet-zuur varkensvlees, sojaolie, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kantonese wontonsoep

Ingrediënten:
bamboe uit blik, bindsla, chinese kool, eidooier, eiwit, garnalen, heldere bouillon, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, marinade voor varkensvlees, peper, sesamolie, sojaolie, varkensvet, wontonvelletjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tweezijdige bruingebakken mie met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gedroogde chinese champignons, gedroogde eiernoedels, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor tweezijdige bruingebakken mie, medium dry sherry, saus voor tweezijdig bruingebakken mie, shaoxingwijn, sojaolie en taugé

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde kippenlevertjes

Ingrediënten:
gember, kippenlevers, lente-uien, maïsolie, maïzena, marinade voor kippenlevertjes, medium dry sherry, saus bij kippenlevertjes, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Haaievinnensoep

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gember, haaienvinnen, heldere bouillon, kipfilet, lente-uien, lichte sojasaus, magere achterham, maïsolie, marinade voor kipfilet, medium dry sherry, mosterd, reuzel, saus bij haaievinnensoep, shaoxing wijn, sojaolie, taugé en zout

Keuken:
Chinees
Alle recepten van Yan-Kit