Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken strandgapers met zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-ui, maïsolie, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, strandgapers, suiker, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde wontons

Ingrediënten:
bloem, deeg voor lente-uienkoek, maïsolie, rijstazijn, sojaolie, vulling en marinade voor gekookte wontons uit noord-china, water, witte wijnazijn en worst

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoetzure saus

Ingrediënten:
aardappelmeel, rijstazijn, rode voedingskleurstof, suiker, tomatenketchup, water, wijnazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kreeft met gember en lente-ui

Ingrediënten:
cognac, gember, heldere bouillon, langoustine, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, oestersaus, rivierkreeftjes, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pekingeend

Ingrediënten:
eend, hoisinsaus, honing, komkommer, lente-uien, mandarijnenflensjes, water en zoete bonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tweezijdige bruingebakken mie met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gedroogde chinese champignons, gedroogde eiernoedels, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor tweezijdige bruingebakken mie, medium dry sherry, saus voor tweezijdig bruingebakken mie, shaoxingwijn, sojaolie en taugé

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kung Pao kip

Ingrediënten:
gember, kipfilet, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor kung pao kip, medium dry sherry, pinda’s, rode spaanse peper, saus bij kung pao kip, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kleefrijstvulling

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, kleefrijst, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, sojaolie, varkensvlees, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Alle recepten van Yan-Kit