Bas de Groot

We hebben één boek van Bas de Groot waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas de Groot? Registreren is gratis!

Boeken van Bas de Groot

Recepten van Bas de Groot

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Zeepompoen op de manier van Marc

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, grietfilet, kabeljauwfilet, knoflook, oranje pompoen, peterselie, poonfilet, prei, scholfilet, tarbotfilet, tomaat, tongfilet, tongscharfilet, ui, wijtingfilet, witte peper, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet, zeewolffilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Viscouscous

Ingrediënten:
artisjokbodems, bleekselderij, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen koriander, gemberpoeder, goudbrasemfilet, harissa, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, raapjes, raz el hanout, rode paprika, tarbotfilet, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet, zeehaanfilet, zeetongfilets en zeewolffilet

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
couscous
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Bijgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Ratatouille

Ingrediënten:
bouquet garni, extra vergine olijfolie, oregano, rode paprika, rode peper, suiker, tomatenpuree, venkelknol en zeezout

Keuken:
Provençaals
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Kreeftensaus

Ingrediënten:
armagnac, boter, bouquet garni, cayennepeper, dragon, knoflook, langoustine, rode wijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Bas de Groot