Adriaan Jaeggi

We hebben één boek van Adriaan Jaeggi waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Adriaan Jaeggi? Registreren is gratis!

Boeken van Adriaan Jaeggi

Recepten van Adriaan Jaeggi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Pissaladière met uien en paprika

Ingrediënten:
bladerdeeg, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Pittige kip-yoghurt-ovenschotel

Ingrediënten:
citroensap, currypasta, kalkoenfilet, kastanjechampignons, kipfilet, koriander, tomaten, volle yoghurt en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 5

Ingrediënten:
avocado, citroensap, gerookte kip, kruimige aardappels, mayonaise, olijfolie en ontbijtspek

Soort:
vlees / gevogelte / aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Makreel met mosterdsaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurier, makreel, peperkorrels, peterselie, ui en venkel

Soort:
vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Aztekensoep

Ingrediënten:
bliktomaten, boter, jalapeñopepers, kip, knoflook, olijfolie, ui, welriekende ganzenvoet en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Correcte visschotel

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peterselie, tomatenpassata, zeebaars en 
zout en peper

Soort:
vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Fava

Ingrediënten:
gele spliterwten, kikkererwten, knoflook, laurierblaadjes, lente-ui, olijfolie, rode ui, sjalot, tijm en 
zout en peper

Keuken:
Grieks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca amb trempó

Ingrediënten:
bloem, paprika, gist, olijfolie, peterselie, suiker, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 6

Ingrediënten:
bieslook, imitatiekaviaar, kruimige aardappels, zure room en zwarte peper

Soort:
aardappelgerecht / vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Beef soup

Ingrediënten:
gebakken uitjes, koriander, limoen, rawits, rijstvermicelli, runderbouillon, runderfilet, taugé, thaise basilicum en vissaus

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Soep van gerookte makreel

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, engelse mosterd, gerookte makreel, melk, peterselie, room, spekreepjes, tabasco, ui en visbouillon

Soort:
vlees / soep/bouillon / vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, braadkip, brandy, champignons, cognac, jonge haan, knoflook, laurierblaadjes, nootmuskaat, peterselie, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, winterpeen en 
zout en peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Gulyásleves

Ingrediënten:
boter, bouillon, groene puntpaprika, karwijzaad, knoflook, lente ui, nieuwe aardappels, pasta, rundvlees, scherp paprikapoeder, selderij, tomaten en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Kastanjesoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, selderij, tamme kastanjes en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gemarineerde gebakken tofu

Ingrediënten:
dijonmosterd, honing, kikkoman sojasaus, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rood pepertje, teppanyakisaus en tofu

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Hete komkommer

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, komkommer, limoensap, rode peper, sjalot, thaise vissaus en zoute sojasaus

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Melanzane alla Parmigiana

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bliktomaat, broodkruim, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, ui, wortel en 
zout en peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Alle recepten van Adriaan Jaeggi