Adriaan Jaeggi

We hebben één boek van Adriaan Jaeggi waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Adriaan Jaeggi? Registreren is gratis!

Boeken van Adriaan Jaeggi

Recepten van Adriaan Jaeggi

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Zeebaars met kruiden en citroen

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dille, kervel, olijfolie, peterselie, selderij, vis, zeebaars en 
zout en peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:

Gestoofde bonen met knoflook en salie

Ingrediënten:
azijn, bouillonblokje, cannellinibonen, knoflook, mosterd, olijfolie, olijfolie extra vergine, parmezaanse kaas, pintobonen, salie en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Hertenragout met bessen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cranberries, hertebout, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, kruidnagels, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, port, rodebessengelei, rode wijn, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, veenbessen, wildfond, wortels, zout en zwarte bessen

Soort:
wild
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:

Crostini di fegatini

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, boter, kippenlever, knoflook, olijfolie, oud brood, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / vis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Geen zin-pasta

Ingrediënten:
bladspinazie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, roomkaas, rucola en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / voorgerecht uit Chez Adriaan:

Hongaarse fruitsoep

Ingrediënten:
abrikoos, appels, banaan, citroen, gember, honing, kaneel, kruisbessen, nectarine, perzik, pruimen, rode bessen, sinaasappel, suikermeloen en zout

Soort:
soep/bouillon / zoet
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Kerriesoep met knoflooksoldaatjes

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillonblokje, bouquet garni, bruine boterhammen, citroensap, kerriepoeder, kip, knoflook, koriander, room, ui, vetspek en winterpeen

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 4

Ingrediënten:
azijn, kruimige aardappels, mosterd, olijfolie, sperziebonen, tomaat en worcestersaus

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:

Preisoep uit Wales

Ingrediënten:
aardappelen, boter, bouillon, melk, ontbijtspek, peterselie, prei, room en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Rhubarb crumble pie

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, rabarber, rietsuiker en witte suiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Remouladesaus

Ingrediënten:
augurk, kappertjes, kervel, mayonaise, mosterd en peterselie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 7

Ingrediënten:
citroensap, kruimige aardappels, olijfolie, peterselie, sambalolijven en sardines

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:

Gebakken appels

Ingrediënten:
appels, boter, citroensap, honing, kaneel, slagroom, vanilleroomijs en zoete witte wijn

Soort:
zoet
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Noodminestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillonblokje, oude kaas, rood pepertje, tomaat, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Drinken / cocktails uit Chez Adriaan:

Mojito's

Ingrediënten:
cubaanse rum, ijs, limoen, rietsuiker en verse muntblaadjes

Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Kip uit de tajine

Ingrediënten:
citroensap, kip, knoflook, koriander, munt, olijfolie, olijven, paprika, peterselie, rode spaanse peper, rode ui, saffraan, tomaten en 
zout en peper

Keuken:
Tunesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Pesto à la Genovese

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten en verse knoflook

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Chez Adriaan:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, cornichons, knolselderij, mayonaise, mosterd, peterselie en rodewijnazijn

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Adriaan Jaeggi