Chez Adriaan
98 makkelijke recepten uit de keuken van Adriaan Jaeggi
We hebben 119 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Chez Adriaan , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Samenvatting
100 makkelijke recepten uit de keuken van Adriaan Jaeggi
Met een inleiding van Sylvia Witteman
Op verzoek van vele Volkskrant-lezers zijn Adriaan Jaeggis hilarische columns over koken nu eindelijk gebundeld. Niemand hoeft nog een mislukte stamppot onder een dikke laag gegratineerde oude kaas te verstoppen, want met Jaeggis eenvoudige recepten kan iedereen een eenvoudige doch voedzame maaltijd op tafel zetten. Een kookboek over kreeften en kippenlevers, sexy tantes en spruitjes, en currys die zo heet zijn dat een huisvriend tussen zijn gesmoorde snikken door piept: Het fijne van bij jou eten is dat je telkens zo opgelucht bent als het op is.
Nooit schreef een man zo geestig over eten
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Chez Adriaan
Een greep uit de 119 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, knoflook, roomboter, slagroom en
zout en peper
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: dijonmosterd, honing, kikkoman sojasaus, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rood pepertje, teppanyakisaus en tofu
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: gember, groentebouillontablet, koriander, korianderzaad, kurkuma, mosterdzaad, rode linzen, tomaten, ui en zonnebloemolie
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, groentebouillon, parmezaanse kaas, radicchio, risottorijst, ui, witte vermout en witte wijn
Soort: risotto / vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappelen, boter, citroensap, kaneel, knoflook, melk, moesappels, olijfolie, suiker, wittewijnazijn en
zout en peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: kippenbouillon, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, selderij, tamme kastanjes en zout
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, groene olijven, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, peterselie, rode peper, runderlappen en tomaten
Soort: vlees
Ingrediënten: azijn, bloemige aardappel, citroensap, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, witte boterham en zout
Keuken: Grieks
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: abrikoos, appels, banaan, citroen, gember, honing, kaneel, kruisbessen, nectarine, perzik, pruimen, rode bessen, sinaasappel, suikermeloen en zout
Soort: soep/bouillon / zoet
Ingrediënten: aardappel, bloem, cayennepeper, citroensap, courgette, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sardientjes, tomaten, tuinbonen en
zout en peper
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, kruimige aardappels, mosterd, olijfolie, sperziebonen, tomaat en worcestersaus
Soort: aardappelgerecht
Ingrediënten: boter, crème fraîche, kreeftenbouillon, kreeftenvlees, olijfolie, rode linzen en truffelolie
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, knoflook, koriander, limoensap, sambal oelek, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Chileens
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, bieslook, citroensap, kervel, kruimige aardappels, lavas, olijfolie, peterselie, wijnazijn en
zout en peper
Ingrediënten: citroensap, gember, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, peper, pindakaas, rode peper, santen, tomaten, ui, zilvervliesrijst en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: bliktomaten, boter, jalapeñopepers, kip, knoflook, olijfolie, ui, welriekende ganzenvoet en
zout en peper
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, boter, cranberries, hertebout, jeneverbessen, knoflook, korianderzaad, kruidnagels, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, port, rodebessengelei, rode wijn, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, veenbessen, wildfond, wortels, zout en zwarte bessen
Soort: wild
Ingrediënten: citroensap, droge aubergineschillen, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, sambal, tomatenpuree, ui, witte rijst en
zout en peper
Keuken: Turks
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, eendenbout, olijfolie, puylinzen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, ui, winterpeen en
zout en peper
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bliktomaat, citroensap, ketoembar, knoflook, laos, olie, rode peper, rode ui, runderpoulet, santen, vlees en
zout en peper
Toon alle 119 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789046810866
ISBN10
9046810860