Massimo Pessina

We hebben 2 boeken van Massimo Pessina waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Massimo Pessina? Registreren is gratis!

Boeken van Massimo Pessina

Recepten van Massimo Pessina

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Vegetarische deeghapjes

Ingrediënten:
brickdeeg, olijfolie, ras el hanout, sesamzaad, ui, verse koriander en wortel

Soort:
hartige hapjes / beslag/deeg / vegetarisch / groente
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Snack of tussendoortje uit Gevulde deeghapjes:

Naanpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, maanzaad, piment d'espelette, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gevulde deeghapjes:

Garnalenrolletjes

Ingrediënten:
garnaal, gemberwortel, knoflook, lente ui, limoensap, rode chilipeper, verse koriander, vissaus en wontonvel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Ravioli met gehakt en tomatensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, kalfsgehakt, pijnboompitjes, saucijzenvlees, tomaat, ui, verse bieslook, verse kervel, verse koriander, verse munt, verse peterselie en wontonvel

Soort:
vlees / hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Pasteitjes met Indiase specerijen

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, chilipoeder, gemberpoeder, gist, griesmeel, kerriepoeder, knoflookpoeder, kokos, komijnpoeder, korianderzaad, maanzaad, pinda, sesamzaad, suiker, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Ravioli met noten en druivenjam

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, druivenjam, fijne suiker, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, quatre épices, suiker en walnoten

Soort:
zoete hapjes / beslag/deeg
Alle recepten van Massimo Pessina