Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Gevulde deeghapjes

hartig en zoet

Een boek van Rosalba De Magistris en Massimo Pessina

We hebben 32 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Gevulde deeghapjes, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Mooi om te zien, heerlijk om te eten, gevulde deeghapjes zijn helemaal in! De mooiste hartige en zoete recepten voor pasteitjes, ravioli, rolletjes en andere hapjes om vrienden of familie flink mee te verwennen!

Van pasteitjes met groenten, met Indiase specerijen, garnalenrolletjes of ravioli met noten en rozijnen, ontdek hoe lekker gevulde deeghapjes zijn en hoe hun gouden kleur en smakelijke vullingen je telkens weer zullen verrassen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Gevulde deeghapjes

Een greep uit de 32 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Tatinpasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen amandelen, poedersuiker, suiker en zoetzure appel

Soort:
zoete hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Appelpasteitjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eidooier, kaneelpoeder, kruidnagel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat en zoetzure appel

Soort:
koek en gebak / zoete hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Visravioli

Ingrediënten:
doperwt, geelwortel, gemberwortel, kabeljauwfilet, lente ui, prei, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, verse bieslook, verse koriander, wontonvel en wortel

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / hartige hapjes / beslag/deeg / vis
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Recept uit Gevulde deeghapjes:

Ravioli met noten en druivenjam

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, druivenjam, fijne suiker, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, quatre épices, suiker en walnoten

Soort:
zoete hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Pasteitjes met Indiase specerijen

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, chilipoeder, gemberpoeder, gist, griesmeel, kerriepoeder, knoflookpoeder, kokos, komijnpoeder, korianderzaad, maanzaad, pinda, sesamzaad, suiker, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gevulde deeghapjes:

Garnalenrolletjes

Ingrediënten:
garnaal, gemberwortel, knoflook, lente ui, limoensap, rode chilipeper, verse koriander, vissaus en wontonvel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / beslag/deeg
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Lunch uit Gevulde deeghapjes:

Marokaanse deeghapjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, gemberwortel, jonge spinazieblaadjes, kalkoenfilet, kip, lamsvlees, olijfoie, ras el hanout, rozijn en verse muntblaadjes

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / gevogelte / hartige hapjes / beslag/deeg
Toon alle 32 recepten in dit boek