Pieter Ouddeken

We hebben 7 boeken van Pieter Ouddeken waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pieter Ouddeken? Registreren is gratis!

Boeken van Pieter Ouddeken

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Pieter Ouddeken

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Peprewatra met cassavebrood - Peperwater

Ingrediënten:
ajumapeper, azijn, cassavebrood, groentebouillontablet, kruidnagels, kwikwi, laurierbladeren, pimentkorrels en selderij

Keuken:
Surinaams
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Bijgerecht uit Mavis kookt:

Amsoi

Ingrediënten:
amsoi, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
groente
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Pastei

Ingrediënten:
boter, bouillontablet, doperwtjes, ei, kappertjes, kipfilet, koolzuurhoudend mineraalwater, maïskorrels, roomboter, selderij, tarwebloem, ui, winterwortel, worcestersaus en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Surinaamse kip

Ingrediënten:
azijn, gemberwijn, ketjap, kipkarbonade, kippenbouillontablet, tomaten, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Snack of tussendoortje uit Mavis kookt:

Gestoofde bakkeljauw

Ingrediënten:
bakkeljauw, knoflook, selderij, tomaten, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Bijgerecht uit Mavis kookt:

Kousenband met zongedroogde garnalen

Ingrediënten:
bouillontablet, gedroogde grote garnalen, kousenband, tomaten, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Tajersoep

Ingrediënten:
azijn, chinese tajers, gedroogde vis, kip, kippenbouillonblokje, kruidnagels, madame jeanette peper, pimentkorrels, selderij, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt 1 notitie

Diner / voorgerecht uit Mavis kookt:

Bouillon

Ingrediënten:
gedroogde vis, laurierbladeren, pimentkorrels, selderij, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Pom voor een feestje

Ingrediënten:
aromat, azijn, bouillontablet, pomtayer, kip, nootmuskaat, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Okrobrafu

Ingrediënten:
ajumapeper, antruwa, gedroogde vis, gele bakbanaan, groene bakbanaan, kippenbouillontablet, kruidnagels, laurierbladeren, okers, pimentkorrels, selderij, tajerbladeren, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Knoedelsoep met tajerblad

Ingrediënten:
aromat, bladselderij, bloem, casinobrood, ei, gedroogde vis, laurierblad, madame jeanette peper, melk, pimentkorrels, runderschenkel, tajerbladeren, ui en zoutvlees

Keuken:
Surinaams
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Karuboyo - Maïstaart

Ingrediënten:
amandelessence, boter, kaneel, kokosmelk, maïskorrels, maïsmeel, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes
Alle recepten van Pieter Ouddeken