Made by Ellen

Koken is voor mij samen delen, ontspannen en genieten. Ik vind niets fijner dan samen met familie en vrienden aan onze grote eettafel te zitten, samen genietend van eten. Mijn uitgangspunt bij het maken van alle gerechten is dan ook dat je er met iedereen van moet kunnen genieten, zowel jong als oud. Dit resulteert in zeer toegankelijke gerechten.

Ik kook met verse, locale en onbewerkte producten. Wanneer je met goede producten werkt, kun je zelfs met de meest simpele ingredienten iets heel lekkers maken. Ik geloof dat koken geen wetenschap is maar een kunst waar veel gevoel, emotie en liefde bij komt kijken.

Recepten

Een recept uit Ellen

Recept van Made by Ellen:

Gazpacho soep

Ingrediënten:
boterhammen, brood, dragonazijn, knoflook, komkommer, olie, peper, rode peper, rode ui, sjalotje, bleekselderij, tomaten en zout

Toon alle recepten