What's that smell

Ik ben Willemijn, 31 jaar, woonachtig in het mooie Aalsmeer, onder de rook van Schiphol. Waarom nóg een foodblog, vraag je? Er is immers al zo ontzettend veel op culinair gebied. Nou, dit blog is in eerste instantie bedoeld voor mijn vrienden, familie en collega’s. Kwestie van supply & demand, ik krijg veel vragen over recepten en variatietips. Ik vind koken namelijk erg leuk, en kan me soms serieus de hele dag al verheugen op het avondeten. Koken is voor mij ontspanning, even mijn hoofd leegmaken terwijl ik iets smakelijks in elkaar flans. Maar niet iedereen heeft de energie en inspiratie om na een intensieve werkdag achter de pannen te staan. Voor die mensen biedt dit receptenblog hopelijk uitkomst.

Recepten

Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Tjap tjoy zelf maken

Ingrediënten:
maïzena, sesamolie, sojasaus, vissaus, chinese roerbakgroenten, kippendijfilet, sugar snaps, zilvervliesrijst, kippenbouillon, rode peper, knoflook en gemberpoeder

Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Gado gado met homemade pindasaus

Ingrediënten:
koriander, eieren, ketjap manis, water, pinda, sperziebonen, taugé, kokosmelk, limoen, knoflook, gemberpoeder, gemalen komijn, korianderpoeder, sambal oelek, winterpeen en zout

Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Snelle noodles met reuzengarnalen

Ingrediënten:
aubergine, koriander, bosuitjes, courgette, eieren, hoisinsaus, limoensap, reuzengarnaal, kastanjechampignons, knoflook, noodles, 
zout en peper, sambal en zonnebloemolie

Een recept uit Willemijn

Recept van What's that smell:

Hollandse Erwtensoep maken

Ingrediënten:
aardappel, prei, ui, winterpeen, spekblokjes, spliterwten, knolselderij, laurierblaadjes, water, 
zout en peper, rookworst en runderbouillon

Toon alle recepten