Francesca Kookt!

Welkom in mijn keuken. Hier vind je dagelijks nieuwe en smaakvolle recepten. Homemade, van verse producten, makkelijk, goed voor je en vooral lekker. Spijbelen doe ik trouwens net zo graag, want eten is voor mij echt genieten.

Ik kook met veel liefde voor en met kinderen, want smullen kun je niet vroeg genoeg leren. Nog meer food inspiratie? Kooktips, producten, restaurants, culinaire reizen, evenementen en meer waar ik blij van word, vind je hier ook. Alles met een no nonsense sausje erover, want hypes zijn er al genoeg.

Recepten van Francesca van Berk

Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Hollandse vissoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, croutons, fruit, kabeljauw, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, saffraan, schol, tomatenblokjes, ui, water, water, wijn, witte wijn en zeebaars

Toon alle recepten