Lisa Goes Vegan

Ik ben Lisa, 25 jaar en oprichtster van dit blog/platform Lisa goes Vegan. Mijzelf beschrijven in één zin? Ik ben gek op bananen & chocolade, een goede vegan burger, lachen om de slechtste grappen, yoga en natuurlijk: dieren. Ruim 4 jaar geleden ben ik mijn reis naar plantaardig eten en leven gaan delen op social media. Inmiddels is de interesse voor plantaardig eten en leven zó gegroeid dat ik mijn geluk niet op kan en jullie graag hier inspireer om vaker plantaardig te eten.

Recepten

Een recept uit Lisa

Recept van Lisa Goes Vegan:

Sri-lankaanse wortelcurry

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipoeder, kaneelstokje, kerriepoeder, knoflooktenen, kurkuma, rode linzen, rode rijst, rode uien, sperziebonen en water

Een recept uit Lisa

Recept van Lisa Goes Vegan:

Christmas Banoffee Pie

Ingrediënten:
aalbessen, amandelpasta, banaan, cacaopoeder, dadels, dadelsiroop, amandel, pure chocolade, banaan, havermout, kokosolie, speltmeel en zout

Een recept uit Lisa

Recept van Lisa Goes Vegan:

Vegan Meringue

Ingrediënten:
agavesiroop, ahornsiroop, citroensap, kikkererwten, kokosbloesemsuiker, meringue, meringues, poedersuiker en suiker

Toon alle recepten