Chinese saus - salsa cinese

U vindt dit recept op pagina 66 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groene thee bouillon met udon-noedels met cayennepeper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Marinade voor varkenkrabbetjes

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Gezouten zalm

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Gevulde meloen

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman