Cognacmarinade - marinata al brandy

U vindt dit recept op pagina 95 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vlees / vegetarisch / pekel en marinades
Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Reerollade met pruimen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Vijgen uit de oven - syka sto fournou

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Uiensoep met cognac en kaastoast

Een recept uit

Gekonfijte vruchten op suikersiroop

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering