Rauwe ham en meloen

U vindt dit recept op pagina 112 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / varkensvlees
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Meloensalade

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Melon à la Catalane

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Meloen van de aap

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Rauwe ham met meloen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel