Piëmontese tartare - carne cruda alla piemontese

U vindt dit recept op pagina 113 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sole superbe

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Champignons voorbereiden voor een saus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Mosselspiesjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gevulde champignonhoedjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag