Rundvlees in saus - lesso di manzo in carpione

U vindt dit recept op pagina 116 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebraden rundvlees met cognac en grapefruit - arrosto al brandy e pompelmo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Tatar vom Weideochsen mit scharfer Salsa und Kartoffelecken / Tartaar van vrijlopende os met scherpe salsa en aardappelpartjes

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Tagliata con parmigiano e rucola - Gesneden biefstuk met Parmigiano en rucola

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Radicchio met rundvlees

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel