Pootjes met uien - nervetti e cipolle

U vindt dit recept op pagina 118 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
160 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Donkere kalfsfond

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Dunkler Kalbsfond - Donkere kalfsfond

Een recept uit  - Deutsche Küche

Kippenlevers in gelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Heldere kalfsfond

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen