Octopussalade met sperziebonen - insalata di moscardini e fagiolini

U vindt dit recept op pagina 131 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
salade / vis
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pizza van de vissersvrouw - pizza alla pescatora

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Octopus in saus - polpi affogati

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Galicische octopus

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Octopus in knoflook-amandelsaus

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje