Octopussalade met rucola - insalata di polpo e rucola

U vindt dit recept op pagina 132 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
salade / vis
Bereidingstijd:
32 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kerstspecial: vistrio

Een recept uit Annemiek Verweij

Appel-rode bietensap

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Klares Apfelsüppchen - Helder appelsoepje

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gekookte ham met appel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades