Langoustinesalade met vijgen - insalata di scampi e fichi

U vindt dit recept op pagina 132 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Campari and grapefruit sorbet

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Citrus-ponzu

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Peper-citrusfond (Dolasse)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Sotol en mazcal

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi