Rauwe tong met cayennepeper - sogliolette crude al peperoncino

U vindt dit recept op pagina 134 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mousselinesaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Holland razor blade cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Bruine roomsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bosbessenportsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag