Artisjokken alla giardiniera - carciofi alla giardiniera
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 136 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- groente / vis
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- ansjovispasta
- artisjok
- citroensap
- ei
- grof zeezout
- kropsla
- kruidnagel
- laurierblad
- olijfolie
- ui
- zwarte olijven zonder pit
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.