Artisjokken alla giardiniera - carciofi alla giardiniera

U vindt dit recept op pagina 136 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
groente / vis
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eieren in een nest

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Drie gemarineerde antipasti

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Canapés met artisjok

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Artisjokken uit de oven met tomaten en ansjovis

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale