Bloemkoolsalade 2 - insalata di cavolfiore 2

U vindt dit recept op pagina 140 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Romanesco met zeewiertapenade en zeewierbrood

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Chateaubriand met gebakken bloemkool

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Wittekoolsalade

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Chateaubriand met gebakken bloemkool

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter