Kaastartines met cognac - tartine al formaggio e brandy

U vindt dit recept op pagina 160 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eendelever terrine - foie gras en terrine

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Thunder cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Digestief: Drankje om een dode opnieuw tot leven te wekken

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Prairie-oester

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt