Kaassoesjes - bigné alla crema di formaggio

U vindt dit recept op pagina 172 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
koek en gebak / hartige hapjes / vegetarisch
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gnocchi 'quattro formagio'

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Fagottini met asperges en kaas

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Genarro-brood

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Vierkazensaus

Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2