Linzensoep met pijlinktvis - lenticchie e calameretti

U vindt dit recept op pagina 267 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
85 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Biet Wellington

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Gelaagde hummussalade

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Tapasbruschetta

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Italiaans gestoofd lamsvlees met bietenloof en soffritto

Een recept uit Kim MacLean - Tajine