Spinaziesoep met kikkererwten - minestra di ceci e spinaci

U vindt dit recept op pagina 273 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crème van kikkererwten

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Gehakte salade met kikkererwten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Zemino di ceci - Kikkererwtensoep

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Kip-kikkererwtenschotel - cocido madrileño

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken