Dikke broodsoep - zuppa di pane
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 298 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
- Bereidingstijd:
- 220 minuten
Ingrediënten
- aardappel
- bleekselderij
- cannellinibonen
- knoflook
- olijfolie
- oud brood
- peper
- prosciutto
- rauwe ham
- savooiekool
- snijbiet
- tomatenpuree
- ui
- verse bladpeterselie
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.