Rijstsalade met gerookte vis - riso in insalata di pesce affumicato
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 389 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- picknick / lunch / buffet / voorgerecht
- Soort:
- salade / rijst / vis
- Bereidingstijd:
- 110 minuten
Ingrediënten
- citroensap
- geconcentreerde visbouillon
- gerookte zalm
- gerookte zwaardvis
- langkorrelige rijst
- limoensap
- notenolie
- olijfolie
- peper
- radijs
- verse dille
- verse mierikswortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.