Hardgekookt ei in aspic - aspic du uova sode

U vindt dit recept op pagina 442 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / eieren, kaas en zuivel / gevogelte
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Citroensorbet

Een recept uit  - Allerkerst

Angeles cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Mock clover club

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Eierlimonade

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten