Roerei met bonen - uova strapazzate con i fagioli

U vindt dit recept op pagina 449 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
peulvruchten / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Roerei met bonen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Sabich, pitabroodje met aubergine, hummus en ei

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Verse tuinbonen met eieren en croutons

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bouillon met kokos. kwarteleitjes en chorizo

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon