Artisjokken met knoflook en olijfolie - carciofi aglio e olio

U vindt dit recept op pagina 489 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjok barigoule met lenteknoflook, peterselie, beukenzwam en serranoham

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjokken met dipsaus van gerosterde knoflook - artichokes with roasted garlic dip

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Gekonfijte artisjokken

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bucatini met artisjok & bottarga

Een recept uit