Gevulde artisjokken met paprika - carciofi ripieni con peperoni

U vindt dit recept op pagina 495 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjokkensalade met tuinbonen, risoni en schilfers pecorino

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Garnaal, artisjok en jamón

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Arisjokken met hollandaise - carciofi in salsa olandese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Artisjokcarpaccio

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente