Tweekleurige bloemkool met paprika - cavolfiore bicolore al peperone

U vindt dit recept op pagina 513 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / buffet / bijgerecht
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
28 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rijstsalade, warme pittige, met bloemkool en broccoli

Een recept uit delicious. magazine - 2014-11

Salade van bloemkool, broccoli en walnoten

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Knapperige groenten met knoflook-yoghurtdip

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Broccoli-bloenkoolsalade

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades