ligurische polenta - panissa

U vindt dit recept op pagina 528 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Bereidingstijd:
110 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pannenkoek van kikkererwten - farinata

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Kruidige pannenkoek van kikkererwtenmeel

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Tortillitas de camerones

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Farinata

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi