Basisbereiding linzen

U vindt dit recept op pagina 594 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gestoofde linzen met bleekselderij, wortel en tomaat

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Cotechino - Gekkookte varkensworst met linzen

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Cotechino con lenticchie (Gekookte worst met linzen)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Vegetarische bolognese met kastanje champignons en linzen

Een recept uit Isabel