Aardappel en ui in terracotta - patate in terracotta con cipolle

U vindt dit recept op pagina 616 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kaasfondue

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Selderijdauphinois met ansjovis

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Aardappel−walnootgratin

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Aardappelsoep op Emmentaler wijze

delicious. magazine - 2007-01