Selderij in tomatensaus - sedano al pomodoro

U vindt dit recept op pagina 662 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Smoothie van tomaat en watermeloen met selderij-espuma

Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Witlof met kaas en walnoten

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Selderij

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide