Zoutevisbeignets - baccalà fritto

U vindt dit recept op pagina 705 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
frituur / vis
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kibbeling met mosterd-dillesaus en knoflooksaus

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Les Orties de Mer - Zeeanemonen (het eten van zeeanemonen wordt ontraden i.v.m. giftigheid)

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Pannenkoeken met appel-vlierbessenmoes

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Garnalenbeignets

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe