Gemarineerde zeebaars uit de oven - branzino marinato al forno

U vindt dit recept op pagina 711 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappels met laurierblaadjes

delicious. magazine - 2007-04

confit de canard

Een recept uit Veronique Pouw

Huzarensalade van Hollandse Nieuwe

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Kalkoenfilet met paddenstoelen en spek en pedro-ximenezsaus

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek