Zeebrasem met venkel - orata ai finocchi

U vindt dit recept op pagina 727 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Goudbrasem in een zoutkorst - dorada a la sal

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Vistartare met kiwi - tartara di pesci ai kiwi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gegrilde vis met komijn - samak al kamoun

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Zeebrasem van de grill - orata ai ferri

Een recept uit  - De Zilveren Lepel