Cappon magro
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 764 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / feestdagen
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- aardappel
- ansjovis op zout
- artisjok
- bloemkool
- citroensap
- ei
- eierdooier
- garnalen
- gezouten en gedroogde tonijn
- groene olijven
- kadetjes
- kappertjes
- kleine champignons
- knoflook
- langoest
- mosciame
- oester
- olijfolie
- peper
- pijnboompitten
- rode biet
- schorpioenvis
- schorseneer
- selderijhart
- sperziebonen
- verse bladpeterselie
- volkorencrackers
- water
- wittewijnazijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.