Steur in balsamicoazijn - storione all'aceta balsamico
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 777 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- ansjovis op zout
- balsamicoazijn
- bleekselderij
- droge witte wijn
- heilbot
- knoflook
- olijfolie
- peper
- steur
- ui
- verse bladpeterselie
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.