Garnalen met zalmmousse - gamberi di sfpuma di salmone

U vindt dit recept op pagina 810 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

lolly van ganzenlever met aardbei en rabarber

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Crème chiboust-taart

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Périgordsaus (Truffelsaus)

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gevogeltemousse

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek