Spinkrab met olijfolie en citroen - granceola all'olio e limone

U vindt dit recept op pagina 813 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Persillade basisrecept

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Hummus met spinazie en knoflook

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Vissaus met chilipeper - nam pla prik

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Sambal selderij

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan