Spinkrab met mayonaise - granceola con maionese

U vindt dit recept op pagina 814 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Garnalen in zoete saus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Garnalencurry, Indiase

delicious. magazine - 2009-01

Garnalenkoekjes

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Garnalen op grof zeezout

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank